Welkom bij Essential Together

Essential Together is een bedrijf dat zich samen met jou tot de essentie van de zaak wil richten. Of het nu gaat om het veranderen van een afdeling, ondernemerscoaching, of het begeleiding van een team, samen op zoek gaan naar de essentie staat centraal in alle activiteiten. Want daar ligt de sleutel van echte verandering.

Samen kijken we naar de mogelijkheden in plaats van problemen. Zoek je ondersteuning in het ontdekken van iets nieuws of in het loslaten van iets ouds? Essential Together helpt je graag verder in deze zoektocht.

Kijk gerust hieronder naar de verschillende activiteiten van Essential Together en klik dan direct door naar de contactpagina.

competentiemodel_klein

Coaching

Coaching vormt het hart van Essential Together en de coaching richt zich op verschillende doelgroepen: ondernemers, managers, bestuurders, werknemers, werkzoekers en particulieren.

Starting Smart Together

Ik Start Smart

Ben je deelnemer aan de programma’s IkStartSmart en IkGroeiSmart van de Kamer van Koophandel in samenwerking met provincie en gemeenten, dan kun je mij inschakelen als jouw ondernemerscoach. Lees hier verder waarom.

DSC06940

Training

Wil je in een (veilige) outdoorsetting met behulp van samenwerking komen tot veranderingen in je team of afdeling? Of op zoek naar een aansprekende workshop? Kijk dan hier voor meer informatie.

Bij Markant aan het trainen

Team ontwikkeling

Een team ontwikkeltraject is altijd maatwerk. De kracht van teamontwikkeling ligt in de combinatie van training en coaching. Kijk verder en neem contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

IMG_2846

Beurs

Ontstaan als droom en gerealiseerd vanaf 2012 als succesvol en jaarlijks terugkerend evenement. Een gratis beurs voor zowel de ondernemer als de bezoeker. Om aan mijn klanten te laten zien dat echt alles mogelijk is. Leef je Droom!

DSC_1417

Referenties

Ben je benieuwd wat anderen van Essential Together vinden? Kijk dan hier.

website mix