Coaching vormt het hart van Essential Together en de coaching richt zich op verschillende doelgroepen: ondernemers, managers, bestuurders en ondernemende werknemers. En vanzelfsprekend sta jij centraal in het traject. Ik ben benieuwd naar jouw dromen, wensen en ambities en je kunt rekenen op mijn 100% inzet om je te helpen jouw dromen te verwezenlijken. Ik geloof dat er veel meer mogelijk is dan je denkt en help je graag je kwaliteiten te benutten, ook de kwaliteiten waar je zelf nog niet zo’n zicht op hebt. Een coachtraject is een gezamenlijke zoektocht om je doelen te bepalen en te bereiken. En vaak komen daar onverwachtse wegen in zicht die je helpen om je zoektocht. Reken op mijn energie, enthousiasme, eerlijkheid, kennis en netwerk om jou te helpen je dromen waar te maken. Ook als jouw ambities over de grens reiken help ik je graag.

Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over het betreffende onderwerp.

Enkele referenties, meer referenties vind je hier

“Ivar van Asten heeft mij persoonlijk en bedrijfsmatig weten te ontwikkelen, ik heb de samenwerking (met Ivar als coach) als erg prettig ervaren en heb veel opgedaan dankzij hem in het creatieve ondernemerschap. Hij heeft mij vele verschillende visies gegeven en mij vervolgens die laten ervaren.

Super Coach, Mens en sparringspartner!

Bram Buunk     Bram Buunk, Buzz Monkeys”

“Ik heb Ivar leren kennen als mijn coach verbonden aan Ik Start Smart. Heb enorm veel aan Ivar te danken, niet alleen op gebied van aspecten die je benodigd bent als startende ondernemer maar ook op het persoonlijke mentale vlak. Nu ik na 6 jaar later een succesvolle onderneming heb neergezet kijk ik positief terug.
Ivar is een warm mens, die zijn afspraken nakomt, betrouwbaar dus. We werken nog steeds samen wat we beide als zeer prettig ervaren, en hoop nog vele jaren!

Ed Smit    Ed Smit, Buro Achterhoek en Achterhoek BIZ Magazine”

“Ik kreeg de kans om deel te nemen aan het IkStartSmart-coachingstraject van de Kamer van Koophandel. Als startende ondernemer had ik wel wat aarzelingen hoe bepaalde zaken aan te pakken. Niet alleen in het succesvol maken van een eigen ondernemer, maar ook in het zoeken naar balans tussen werk, gezin, studie en andere zaken. In Ivar van Asten vond ik de coach, waarvan ik dacht dat die me op een prettige, persoonlijke wijze in mijn vragen zou kunnen begeleiden. En dat is achteraf een dikke inderdaad gebleken. De gesprekken waren goed, heftig op z’n tijd, maar altijd ingebed in een prettige sfeer en persoonlijke benadering. Het ‘appeltaart-in-de-oven’-voorbeeld zal me nog lang bijblijven. Terugkijkend op deze tijd had het van mij wel een permanent coachingstraject mogen zijn.

Christiaan Kats     Christiaan Kats, Maandagmorgen 9 uur marketing en communicatieondersteuning”