Essential Together is opgericht in 2005 en heeft als hoofdactiviteiten coaching, training, teamontwikkeling en organisatie van projecten en evenementen. Daarnaast heeft het bedrijf sinds 2012 ook internationale activiteiten, zoals het importeren van duurzame producten en het coachen van ondernemers die internationaal willen groeien. Essential Together opereert voornamelijk in  Gelderland en Overijssel en heeft een landelijk netwerk.

Essential Together heeft als doel om samen met jou naar de essentie te gaan. Of je nu een werknemer, ondernemer, manager bent of als privé persoon een beroep op mij doet, altijd streef ik ernaar om naar de kern van je vraag te gaan en van daaruit te bouwen aan datgene waarin je je verder wilt ontwikkelen. Zo gaan we samen op een vaak verrassend avontuur.

Het logo van Essential Together is een eigen ontwerp, waarbij de woorden Inspiration, Creation en Determination in de drie cirkels zijn terug te lezen. Deze woorden omvatten in essentie de belangrijkste elementen van verandering. Inspiratie levert de energie voor creatie. Door middel van volharding blijft de energie stromen en breng je daadwerkelijk je idee in de wereld.

Hieronder kun je meer lezen over de historie en de diensten van Essential Together en mijn zakelijke profiel. Verder zie je een klantenlijst en nog belangrijker: de klantenreferenties. Onder het kopje Leef je Droom geef ik een klein inkijkje in het avontuur van mijn eigen leven.