Essential Together heeft meerdere activiteiten. Vanaf de start is coaching een van de kernactiviteiten. Of je nou werknemer, particulier bent of werkzoekend, bestuurder, manager of ondernemer, Essential Together biedt coaching op maat. Sinds 2008 is Ivar als coach betrokken bij de projecten de Startversneller en de Groeiversneller (voorheen: IkStartSmart en IkGroeiSmart, twee provinciale ondersteuningsprogramma’s voor startende ondernemers.

Ook training is vanaf de start van het bedrijf een belangrijke activiteit, waar teamontwikkeling na twee jaar is bijgekomen, als de versterkende combinatie van training en coaching. Eind 2011 heb ik een uniek beursconcept ontwikkeld onder de naam Starting Smart Together, waar startende ondernemers de kans krijgen zich aan een groot publiek te presenteren.

Vanwege een buitenlandse avontuur is eind 2012 Essential Trading gestart en begin 2014 is Compass Business Consultancy erbij gekomen, waarbij buitenlandse ondernemers begeleid worden in de opzet en ontwikkeling van hun bedrijf. Ook worden ondernemers geholpen om hun internationale activiteiten te starten of te ontwikkelen.

Essential Together heeft meerdere activiteiten. Vanaf de start is coaching een van de kernactiviteiten. Of je nou werknemerparticulier bent of werkzoekendbestuurder, manager of ondernemer, Essential Together biedt coaching op maat. Sinds 2008 ben ik als coach betrokken bij het project de Startversneller, een provinciaal ondersteuningsprogramma voor startende ondernemers. Sinds 2016 ben ik als SIB adviseur bij het door de RvO aangeboden coachingsprogramma voor als je wilt starten of groeien met export. SIB staat voor Starters International Business en is in de kern een 100% gesubsidieerd coachingstraject ter waarde van € 2.500,-

Het geven van seminars, workshops en lezingen en het begeleiden als dagvoorzitter van bijeenkomsten zijn activiteiten, die ook internationaal worden ingezet.

IMG_2771   IMGP1991