Welkom bij Essential Together

Essential Together is een bedrijf dat zich samen met jou tot de essentie van de zaak wil richten. Of het nu gaat om het veranderen van een afdeling, ondernemerscoaching, of het begeleiding van een team, samen op zoek gaan naar de essentie staat centraal in alle activiteiten. Want daar ligt de sleutel van echte verandering.

Samen kijken we naar de mogelijkheden in plaats van problemen. Zoek je ondersteuning in het ontdekken van iets nieuws of in het loslaten van iets ouds? Essential Together helpt je graag verder in deze zoektocht.

Kijk gerust hieronder naar de verschillende activiteiten van Essential Together en klik dan direct door naar de contactpagina.

Coaching

Coaching vormt het hart van Essential Together en de coaching richt zich op verschillende doelgroepen: ondernemers, managers, bestuurders, werknemers, werkzoekers en teams in ontwikkeling. Ben je benieuwd wat dit voor jou betekent? Kijk dan snel verder.

Startversneller

Onderneem jij in Gelderland en wil je graag het programma van de Startversneller doorlopen? Dan kun je mij inschakelen als jouw ondernemerscoach! Lees hier verder waarom en ook wie je voorgingen. Of onderneem je in Overijssel? Dan zijn er ook ondersteuningsprogramma´s waar ik je graag over informeer.

Training

Wil je in een (veilige) outdoorsetting met behulp van samenwerking komen tot blijvende veranderingen in je team of afdeling? Wil je als management team werken aan het benutten van ieders kwaliteiten? Of op zoek naar een aansprekende workshop met effect? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Team ontwikkeling

Een team ontwikkeltraject is altijd maatwerk. De kracht van teamontwikkeling ligt in de combinatie van training en coaching. Kijk verder en neem contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Beurs

Ontstaan als droom en gerealiseerd vanaf 2012 als succesvol en jaarlijks terugkerend evenement. Een gratis beurs voor zowel de ondernemer als de bezoeker. Om je te laten zien dat echt alles mogelijk is. Leef je Droom!

Referenties

Ben je benieuwd wat anderen van Essential Together vinden? Kijk dan hier voor een overzicht..

website mix