Het vinden van passend werk is een uitdaging voor veel mensen. Zoek je verder in de richting van je werkervaring of maak je een andere keuze, een nieuwe stap? Hoe pak je de draad weer op als je al een tijd zonder werk zit? Hoe kan je jezelf het beste presenteren nu solliciteren vaak via internet verloopt? Dat zijn allemaal onderwerpen die tijdens het begeleidingstraject aan de orde komen. Daarbij leer je jouw netwerk op een goede wijze in te zetten, wordt je tevens begeleid in het sollicitatieproces en zal het netwerk van Essential Together ook worden benut om jou te helpen werk te vinden in de richting van jouw mogelijkheden en hart.

Sinds 2015 verzorgt Essential Together trainingen voor groepen werkzoekenden, om vanuit een veilige en stimulerende basis op zoek te gaan naar werk. De onderlinge stimulansĀ en het leren van elkaar blijken van van grote waarde voor het zelfvertrouwen en daarmee het vinden van een passende baan.

Indien Essential Together wordt ingezet vanuit een uitkeringsinstantie of werkgever, is er open en heldere communicatie tussen alle partijen met respect voor jouw privacy natuurlijk. Mede hierdoor is het percentage van succes in de zoektocht naar werk al jaren meer dan 50%.

 

weer werken