In onze huidige tijd zijn er veel mogelijkheden om met elkaar in contact te komen. Mijn voorkeur ligt bij email, app en telefoon, hoewel je mij ook bij Teams, Zoom, Skype, Whats App, Instagram en Linkedin kunt vinden. Linkedin gebruik ik zorgvuldig om mijn netwerk bij te houden, in de afgelopen 18 jaar is een netwerk ontstaan van meer dan 3100 directe contacten (ik ken ze ook nog bijna allemaal). Maar ja, netwerken is dan ook een onderwerp waar ik veel mee heb. Ook heb ik nog een postadres, als je een kaartje (of rekening) wilt sturen en een aantal adressen voor als je langs wilt komen op een afspraak.

Diensten

Essential Together

Fortlaan 25
7325 ZN Apeldoorn

mail:             ivar@essentialtogether.nl
telefoon:      06 – 173 722 51

Brilliant Work

Het samenwerkingsverband waar ik nu ruim 5 jaar met veel plezier en profijt mee werk, bestaat uit een team van meer dan 10 vakspecialisten die allen de klant centraal zetten en zowel in de breedte als diepte de klant kunnen ondersteunen. 

mail:             ivar@brilliantwork.nl
website:       www.brilliantwork.nl

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Sinds enkele jaren begeleid ik vierdejaars studenten die willen afstuderen met hun eigen onderneming (Ondernemerschap en Retail Management) en ben ik mede verantwoordelijk voor de vernieuwde minor Ondernemen en Adviseren met Impact en Onderneem: de Ontdekkingsreis. Behalve afstudeercoach en examinator geef ik workshops op het gebied van ondernemerschap en advisering/consultancy.

mail:             ivar.vanasten@han.nl

Bereikbaar via Zoom, Teams of Skype

Linkedin:     www.linkedin.com/in/ivarvanasten
Instagram:   ivarvanasten

Starting Smart Together / HetKanWel! beurs:
mail:            info@startingsmarttogether.nl of ivar@startingsmarttogether.nl
website:      www.startingsmarttogether.nl of www.hetkanwel.info 
twitter:       #StartSTogetherLOGO_startingsmarttogether

Ik ben regelmatig op een van onderstaande plekken in Apeldoorn (woonplaats), Arnhem , Deventer, Doetinchem (vestigingsadres), Duiven, Ede, Hengelo, Nijverdal, Nijmegen of Zwolle. Klik op de pin voor adresgegevens. In overleg kunnen we ook in jouw omgeving afspreken. 

Logo Essential Together (603x640)

 

Bedrijfsgegevens:
Handelsregister:   57 191 506
ASN Bank:              NL13 ASNB 0707 2383 07

Algemene voorwaarden: klik hier