Na mijn opleiding HEAO-MER ben ik in 1994 begonnen aan een carrière bij een van de grootste leveranciers van vorkhef- en magazijntrucks in de Benelux. Daar werd ik als senior productmanager verantwoordelijk voor de twee grootste productgroepen met een gezamenlijke omzet van € 22 mln. Ook was ik verantwoordelijk voor het dealernetwerk in de Benelux, deed alle export in en buiten Europa en onderhield de contacten met het Europese hoofdkantoor en de landenorganisaties. Daarnaast had ik de grootste klant van het bedrijf in portefeuille, een Belgische multinational, actief in 26 landen. Ik heb hier veel geleerd. Hoe je je als dienstverlener echt kunt onderscheiden, hoe je goed met je tijd om kunt gaan en hoe je mensen kunt motiveren.

Toen kwam, met een verhuizing naar het oosten van Nederland, het keerpunt in mijn leven: zal ik de kans nemen een eigen vestiging te gaan leiden of neem ik een sprong in het diepe en volg mijn hart? Het werd het laatste, al was ik er alles behalve  zeker van dat dit  de juiste keuze was. Ik volgde al diverse trainingen, zoals NLP Practitioner en Master, Enneagram coachopleiding, Train-de-trainer, Ontwikkelen Persoonlijk Functioneren, Effectivi-tijd-Management en na het behalen van mijn certificaat tot coach zag in 2005 Essential Together het levenslicht.

Als mens geloof ik sterk in jouw authenticiteit en dat er meer mogelijk is dan jij (en ik) denkt. Ik hou van een no-nonsense aanpak en ben graag concreet. Ik vind mijzelf betrokken, zet me altijd voor meer dan 100 procent in en durf ook dromen neer te zetten. Ik hoop mensen te kunnen inspireren om datgene te doen wat uit het hart komt. Ik kan motiveren, enthousiasmeren en ook relativeren en ben een klankbord dat liever eerlijk is dan beleefd. Een confrontatie ga ik niet uit de weg, maar de goede relatie blijft daarbij intact. Tot slot ben ik nieuwsgierig, onderzoekend en help ik je graag met groeien, zowel zakelijk als privé. En van jou groei leer ik ook weer mooie lessen op mijn levenspad, dat maakt mijn werk zo mooi!

Diensten