In 2016 zijn twee beurzen geweest: in Elst voor Rivierenland en Nijmegen (januari 2016) en in Apeldoorn voor Noord Gelderland (juni 2016). Daarmee is het totaal aantal beurzen op 7 komen te staan. Met bij elkaar 440 standhouders en 4.650 bezoekers een mooi resultaat. Op de aparte beurssite www.startingsmarttogether.nl vind je meer informatie. Ook is de beurs te volgen via twitter, linkedin en facebook en wordt elke beurs ondersteund door een speciaal ontwikkelde beursapp, welke op de beurssite te vinden is. De beurs wordt ondersteund door een uitgebreide media campagne en biedt ruimte aan gemiddeld 60 standhouders. Bij laatste vier beurzen is in de gastgemeente en omstreken een speciale beurskrant uitgebracht, totale oplage van alle vier edities is 304.000 stuks, met 24 pagina’s informatie over de standhouders, het programma en de samenwerkingspartners.

Vaste thema’s op de beurs zijn:

  • de Startersstraat, waarbij de samenwerkingspartners klaar staan om allerlei ondernemersvragen te beantwoorden;
  • het Smaakplein, waar je kunt genieten van wat de culinaire ondernemers te bieden hebben;
  • het gezondheids of wellnessplein, met allerlei therapeuten, massages en de nieuwste oplossingen in gezondheidsontwikkeling;
  • het Ondernemersplein, voor standhouders die zich richten op de B2B en (startende) ondernemers.

De beurs biedt een of meerdere publiekstrekkers. Juvat Westendorp (oa SYTYCD), Emile Ratelband, Marvin Kneefel (TVOH), the Motion Creator (Everybody Dance Now), Kim Lammers (Olympisch goud, WK en EK hockey kampioene) en To Be (bekend van Holland’s Got Talent met Opera Familia),  waren bij de voorgaande beurzen de publiekstrekkers. Elke keer proberen we weer een aansprekende persoon of groep te binden aan de beurs.

A5uitnodiging.edewebsite