Werken met een groep geeft veel energie en die zet ik graag in om een gewenste verandering of leereffect voor het team te bewerkstelligen. Of het nu gaat om een ervaringsgerichte training met buitensport activiteiten (waarbij de deelnemers inzicht krijgen in hun samenwerking), een workshop voor ondernemers (met bijvoorbeeld een onderwerp als “succesvol en effectief netwerken” of “grip op je financiën”) of  een training in het kader van een team ontwikkeltraject (over bv teamrollen en leiderschap), centraal in elke training sta jij als deelnemer. Kenmerken van de trainingen van Essential Together zijn:

  • laagdrempelig,
  • persoonlijke aandacht,
  • praktische toepasbaarheid,
  • uitdagend, effectief en creatief,
  • positief leereffect,
  • begeleiding en nazorg.

Elke training is maatwerk, waarbij ik graag met je mee denk over de vorm en inhoud. Mijn favoriete onderwerpen zijn samenwerking, communicatie, leiderschap, feedback geven en ontvangen, effectiviteit, ondernemerschap en het leiden van creatieve brainstormsessies. Ook het ombuigen van een lastige naar een constructieve werksituatie kom ik vaak tegen als vraag van opdrachtgevers.

“Ergens in 2008 is via een direct mail Ivar bij Markant Outdoorcentrum terecht gekomen. Direct zagen wij verbindingen om samen zaken te doen vanuit ieders expertise en elkaars netwerk. Ivar is een zeer gedreven trainer en personal coach en is altijd op zoek naar de juiste mix van oefeningen in zijn trainingen. De gunfactor is wederzijds en dat is een belangrijke basis om met elkaar te blijven samenwerken.

Michiel Pöpping     Michiel Pöpping, eigenaar Markant Outdoor Centrum”