Met regelmaat weet de pers de activiteiten van Essential Together te vangen vanwege de nieuwswaarde en het vernieuwde aspect. Dat begon al in 2005, het jaar waarin Essential Together werd opgericht. Een van de coaching modellen waarmee gewerkt wordt is het gedragsmodel van het Enneagram, waar de KRO in dat jaar wekelijks een van de negen enneagramtypes in een uitzending neerzette. Het idee om de avond daarna een gratis inloopavond te organiseren werd enthousiast door de lokale pers opgepakt en bracht behalve een vol huis met belangstellenden ook de start van de eerste Dru Yoga groep van Cynthia. De lange lijst met publicaties die volgden is verderop in te zien, voor wie het leuk vind. Onderwerpen als de gratis ondernemersbeurs, de ervaringsgerichte trainingen in samenwerking met Markant Outdoor Centrum en ook de Management Team Challenge haalden de Gelderlander, de lokale bladen, business magazines zoals Achterhoek BIZ, radio en TV.

Nieuwsberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *